Ashleigh & Burwood Heritage catalytic diffuser blue

Brand: Ashleigh & Burwood
Product Code:HCPFL003
EAN:5033271004342
Availability:In Stock
  • 43.95€

  • Ex Tax: 36.32€
  • Price in reward points: 899Ashleigh & Burwood geurbrander Heritage blauw gemaakt van kwalitatief hoogwaardig gedraaid glas met een goud gekleurde kroon. 

Afmetingen: H. 11 x 8 cm | Materiaal: glas 

Geurlampen zijn een ongelooflijk krachtige manier om je huis te parfumeren en hoeven daarom ook niet voor langere tijd te worden gebruikt. Voor een optimale balans van kamergeuren met geurgebruik, raden we aan om uw lamp ongeveer 20-25 minuten per keer te verbranden (een kamer van gemiddelde grootte is ongeveer 20m²

Alle Ashleigh & Burwood geurlampen worden geleverd met een duidelijke handleiding en trechter. Een geurlamp elimineert “slechte “luchtjes en zuivert de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. Als de steen wordt aangestoken wordt deze heel heet. Met deze hoge temperaturen vindt het proces van catalytic oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving ( denk aan kookluchtjes, huisdieren, rook of nicotine etc. etc.).

Let op: gebruikij een Ashleigh & Burwood geurbrander altijd een geurolie van dit merk om beschadiging van de steen te voorkomen. 


Over Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood produceert al sinds 1993 een hoogwaardige geurencollectie in Engeland. Door de combinatie van innovatie en creativiteit is een collectie opgebouwd van verfijnde producten en vakkundige ontwerpen die de zintuigen verwennen. De geurencollectie is tot stand gekomen door de samenwerking met toonaangevende parfumiers. 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
captcha