Esteban Parfum Mist Diffuser Light & Silver

Brand: Esteban
Product Code:CMP-173
EAN:3660963089848
Availability:In Stock
  • 69.00€

  • Ex Tax: 57.03€
  • Price in reward points: 1380

esteban paris parfums


Esteban parfum Diffuser Light & Silver. Deze diffuser combineert hoge geur diffusie kwaliteiten en originaliteit van een artistiek ontwerp. Een nieuwe geurervaring die voortkomt uit een fijne, luchtige mist die waardevolle momenten van ontspanning creëert. Zijn mooie lijnen en slanke vorm passen elegant in elk interieur.

De productbonus: als geschenk, een enkele dosis parfumconcentraat voor gebruik met uw diffuser.

Zelfs in grote ruimtes reproduceert het alle subtiliteit van het parfum, waarbij de levendigheid van de topnoten, de rijkdom van de hartnoten en de diepte van de basisnoten worden uitgedrukt.

De onzichtbare ultrasone technologie zorgt voor zulke snelle vibraties dat het water en het parfum vermengd wordt voordat ze in een paar minuten vrijgegeven worden in de vorm van een geparfumeerde mist. Eenvoudig en veilig te gebruiken, deze diffuser is geprogrammeerd om aan te passen aan uw stemmingen.

Diffusietijd: van 30 minuten tot 3 uur zonder stop. Tips Deze diffuser is speciaal ontworpen om te werken met Estéban Refresher Oliën en met essentiële oliën. Lees voor gebruik de instructie.

Afmetingen: H. 16.5cm diam. 12 | Inhoud: 100ml

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
captcha