Esteban car perfume refill ceder 2 pc

Brand: Esteban
Product Code:CED-167
EAN:3660963091032
Availability:In Stock
  • 9.90€

  • Ex Tax: 8.18€
  • Price in reward points: 198

esteban paris parfums


Esteban car autoparfum - auto diffuser - ceder / cedre. Esteban zorgt ervoor dat je jouw favoriete parfum ook onderweg in de auto mee kunt nemen. Je stopt de diffuser eenvoudig met een clip in de ventilatie. Zodra je de ventilatie harder zet zul je ook een intensievere geurbeleving hebben. Deze mooie strakke diffuser is voorzien van een geparfumeerde keramieken schijf die 4 weken mee gaat en die je keer op keer kunt wisselen. Dat heeft ecologische en economische voordelen. Het product wordt gemaakt in Frankrijk met de kwaliteit parfum die je van Esteban gewend bent.

De geurbeleving  Cedre / Ceder: een frisse houtgeur - het ontsnappen naar landen gevuld met de geuren van wilde en majestueuze natuur. Cèdre is samengesteld met natuurlijke essentiële oliën en is een nieuwe benadering van thuisgelovigheid, in vrede met het milieu en zichzelf. 

De interieurgeur is uit drie delen opgebouwd. De toplaag, middenlaag en basislaag vormen de geur die men waarneemt.

Toplaag: Nootmuskaat, grapefruit

Middenlaag: Cederhout, Kruidnagel 

Basislaag: Sandelhout, Balsem, Vanille


Over Esteban 

Esteban bestaat nu al meer dan 35 jaar waarbij verhalen, emoties en connecties elkaar opvolgen. Men heeft nog steeds alles in eigen hand. Van de creatie van de parfum, het ontwerp van de accessoires, tot en met de productie, alles in Montpellier, Frankrijk. De producten hebben klasse en zijn het resultaat van Frans vakmanschap, vaak met de hand gemaakt. De geuren zijn werkelijk uniek en daarom zijn de formules beschermd. Geuren die lef en originaliteit tonen. Deze zorgen voor ware fans, die trouw aan het merk zijn. Er wordt gestoeld op een aantal vaste waarden. Op deze wijze, met deze waarden en overtuigingen als gids, bewegen ze zich naar de toekomst, om jouw voldoening vandaag te garanderen en te laten dromen van morgen.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha
captcha